Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Liget Lovarda Őrbottyán
Cím: 2162 Őrbottyán, KülterületEmail: ligetlovarda@gmail.com
Web: http://ligetlovarda.5mp.euTelefon: 06 30 373-6228 06 30 488 6733

Bevezető

Szolgáltatások:

Lovaglás
Bértartás
Póni lovagoltatás
Sóterápia lovaknak - ÚJ!!!
Kisállat simogató
Nyári angol - lovas tábor
Nyári haladó lovas tábor
Sport- és családi nap vállalatoknak
Születésnapi bulik szervezése (nem csak) gyereknek

Bemutatkozás

Lovaglás
Ha szeretnél megismerkedni a lovakkal, szeretnél megtanulni lovagolni, vagy már tudsz és egy jó kis tereplovaglásra vágysz - itt a helyed!
Sétalovaglás
Azoknak, akik először találkoznak a lovakkal és ki szeretnék próbálni milyen lehet a ló hátán - illetve a legkissebbek számára ajánlott, mert abszolút kontrollált körülmények között (a lovat egy kisérő a földről rövid száron vezeti) lehet ismerkedni a lovaglás élményével.
Futószáras oktatás
Gyerekek és felnőttek számára a kezdő lépés, amikor az oktató a körkarám közepén állva egy hosszú száron (futószáron) irányítja a lovat, miközben a kezdő lovas elsajátítja az alap jármódokban (lépés - ügetés - vágta) való együttműködést a lóval.
Osztály lovaglás
Amennyiben a lovas már elsajátította az alap jármódokat a futószáras oktatás során, úgy a következő lépés az önálló lovaglás a pályán. Az oktatás nálunk egyénileg történik, mert ilyen módon minden esetben a lovas képzettségi szintjéhez igazodnak az órák. A lovas az edzések során alap dijlovas feladatokat sajátithat el és az ugratással is megismerkedhet.
Tereplovaglás
Haladó lovasok akár lóháton is bejárhatják a vidéket. Fantasztikus környezeti adottságoknak köszönhetően erdőkön, mezőkön és patakokon keresztül akár egész a Duna partjáig is el lehet jutni, de a veresegyház Medvefarm is egy lehet a sok úticél közül.
Lovas túrák
Egyedi igény esetén egy vagy akár több napos csillagtúrákat is szervezünk. Amennyiben szeretne részese lenni egy ilyen élménynek, kérje egyedi ajánlatunkat.

Keresőszavak

lovarda, lovas oktatás, lovastábor, póni lovaglás, kisállat simogató, lósóterápia, őrbottyán, vác lovaglás, ligeti lovarda, bértartás, bértartás őrbottyán,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink