Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Papp Lekvár Manufaktúra Kft.
Cím: 2163 Vácrátót, Alkotmány út 47.Email: hazilekvar@gmail.com
Web: http://www.hazilekvar.huTelefon: 06/30-280-2725

Bevezető

házi lekvár, szörp , vácrátóti lekvárok

Bemutatkozás

Papp Miklós kistermelő vagyok, családommal Vácrátótón élünk, a festői szépségű Botanikus kerttől néhány háznyi távolságra.
Hetedik éve foglalkozunk saját termelésű és gyűjtött erdei gyümölcsökből házi lekvár, szörp készítésével, melyeket sokszor csak vácrátóti lekvárok néven emlegetnek.
A lekvárok a természet patikájának értékes gyümölcseiből készülnek széles választékban, almától a zellerig.
A Papp Lekvár Manufaktúra kínálata szezontól függően változó, kb 40 féle íz, hagyományos natúr és cukormentes termékekkel.
Több lekvárfőző versenyen díjnyertes vagy különdíjas lekvárom is van, a 2009-s Gyomaendrődi Sajt és Túrófesztiválon kapott az egyéb kategóriában arany érmet a kökénylekvár, ezüst érmet a csipke lekvár, bronz érmet a fekete berkenye lekvár. / De a Dió lekvár, a natúr sárgabarack, fahéjas alma, szeder is díjazott, a csipke többszörösen díjazott és a somlekvár többszörös első díjas. /
A sajtó menüpontban megnézheti díjainkat, olvashatja a rólunk írt cikkeket, meghallgathatja a rádió riportot, megnézheti szereplésünket a Duna Tv Gazdakőr című műsorában.
Készítek hagyományos házi lekvárokat és igazi lekvárkülönlegességeket, több erdei gyümölcsből és zöldségből készült lekvárt, főzés nélkül hidegen készült termékek et és az egyedi igényekre is gondolva: cukor hozzáadása nélkül készült lekvárokat, szörpöket is.
Termékeim magas gyümölcstartalommal, kevés cukorral, kíméletes, forralás nélküli eljárással készülnek, kivéve azokat, melyeket hagyományosan hosszú főzési idővel sűrítenek sütésálló igazi házi lekvárrá (pl. szilva). Mivel termékeim szabad téri rendezvényeken télen és forró nyári napokon egyaránt megtalálhatók, ezért minimális tartósítószert használok. /kálium szoirbát/
A hidegen, tehát nyersen, főzés nélkül készülő lekvárom , a som és a kökény lekvár igazi vitaminbombák.
Célunk, hogy mindenki hozzájusson a különleges ízekhez, ezért cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készítek natúr lekvárokat.
Egyedi, különleges ízeim többek között a medvehagyma lekvár, csalán lekvár, dió lekvár, fekete berkenye lekvár, zeller lekvár, és fokhagyma lekvár, de készítek ánizsos hagymalekvárt, lila hagyma lekvárt is sültekhez, valamint sütőtök és csipke lekvárt, és természetesen a hagyományos szilva, sárgabarack, eper és sok más finom lekvárt mellett. Dió lekvárt, zeller lekvárt elsőként készítettem.
A vitaminok menüpontban sok hasznos információt talál az alapanyagként használt gyümölcsökről és az általam készített sokféle házi lekvárról.
A házi lekvárokat, szörpöket engedéllyel készítem, tiszta, higiénikus környezetben, originál üvegekbe töltöm, miden esetben új kupakkal, lapkával zárom azokat.
A műhelyt megnézheti a Duna TV Gazdakőr című adásában a Sajtó menüpontban.
Jó kedvvel, szeretettel készítem azokat és mindehhez némi szakképzettség is társul, mert a Bercsényi Miklós Konzervipari Szakmunkásképzőben szereztem szakképesítést, ahol a szakma kíváló tanulója elismerést is megkaptam.
Válogasson kedvére a természet patikájának értékes gyümölcseiből készített lekvárok ízkavalkádjából, kóstolja meg a nap érlelte gyümölcsök fennséges ízeit.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink